Muzeydə təhlükəsizlik qaydaları!

"Suraxanı" gəmi-muzeyini ziyarət edən hər bir şəxs mövcud təhlükəsizlik və daxili qaydalarla diqqətlə tanış olmalı və əməl etməlidir!

Hörmətli ziyarətçilər gəmi-muzeydə:

• Hərəkət edərkən ayaqlarınızın altına diqqət yetirin
  • Pilləkənlərdən istifadə zamanı sürahidən tutun
  • Zallarda hərəkət edərkən müvafiq nişanlar yerləşdirilmiş və hündür olmayan ərazilərdə başınızı qoruyun.
  • Uşaqları nəzarətsiz buraxmayın.
  • Muzeyin ərazisində qaçmaq qəti qadağandır.
  • Muzeyin ərazsisində tütün məmulatlarından və elektron siqaretdən istifadə qəti qadağandır. Zallara yemək və içki məhsuları ilə də daxil olmaq olmaz.
  • Föqəladə zamanı bələdçi və ya muzey əməkdaşlarının göstərişinə əməl edilməlidir. Bu mümkün olmadığı halda xüsusi işarələr vasitəsi ilə ən yaxın çıxışa doğru hərəkət edilməlidir.
  • Fövqəladə fallar zamanı toplantı məntəqəsində gedin! Toplantı məntəqəsi zonasa sahildə yerləşir.